2018-05-05
今次第3次黎大滿喜食野,質素依然very good!決定寫番編食評!日式食物種類算多,基本上都好齊,飲品上既選擇都會比其他放題多。食放題第一件事就係叫魚生!自己最鍾意食既虎蝦,甜蝦,三文魚,帶子都好正!好鮮甜,淨係食魚生都已經回本。另外自己非常喜歡芝麻雞翼同埋一口芝士,超級好食,炸得岩岩好唔會燶,雞翼可能因為有芝麻所以好香,而且肉質飽滿,咬落少少juicy;一口芝士就芝士迷必食!芝士好濃的!我自己一個每樣都食左起碼8件,諗番起都好想再食haha天婦羅亦都一樣,炸皮厚度very good,唔會好粉,最鍾意食蝦,因為好爽,而女朋友食左蕃薯佢都話好好食,不過我就冇試自己其實麻麻地牛舌,因為之前係第2到食過幾次,口感好lum好怪,但呢到牛舌竟然令我覺得牛舌係會好食,牛舌係燒到好香,口感上佢唔會過lum,軟軟地又有d煙un其實我食過唔係好多間放題,但一般出名既我都去過,但呢間可以話係價錢合理,食物質素好既一間,心目中top 3