之前其實都想係日本試下,但係行程太趕最後都放棄左,直至前排見到廣告先知原本起左過黎香港,本身諗住去試下,點知真係多人到嚇死人, 但係尋日終於有機會去試下!雖然唔洗停幾個鐘但係30分鐘都走唔luc牌唔算有好多揀,加埋大約有4款pancake,今次就試下佢既原味!原味都要$99 一客,對於我地d小市民黎講其實都係偏貴order完原來都要等多20分鐘因為佢地係即叫即做偷下師佢地係點整先最後終於都試碟啦,冇得唔認既係佢呢塊pancake 既香真係好濃好香,職員叫我地員係用叉唔好用刀切,我個人估計係因為一切個pancake就會散曬,一放入口既口感真係冇令我失望!非常鬆軟既口味,最重要係佢d cream,真係好fresh既味道,好香但唔會好流,一定會再返黎試埋其他味!

原味都要$99 一客,對於我地d小市民黎講其實都係偏貴
order完原來都要等多20分鐘因為佢地係即叫即做