2025-04-07
📍 樹屋 (heath慶方) (尖沙咀)尖沙咀彌敦道36-44號重慶大廈heath慶方地庫S28號舖 👉forest burger💰118+50 combo😋😋😋😋.8/5呢個餐點真係好吸引!首先, beet & roasted mushrooms patty 味道濃郁,配埋 eggplant caviar 真係一流!再加上 roasted beli peppers、lettuce、tomato 同 red onion,口感層次好豐富。至於 garlic sauce,香味十足,令整個漢堡更加美味。個sweet potatoes 同 mixed greens lemonade 係完美搭配,清爽又健康。👉forest burger💰118+50 combo😋😋😋😋.8/5呢個BANYAN嘅餐非常好味!烤豆腐鮮嫩,炸茄子香脆,配上香滑嘅燒蒜鷹嘴豆醬,真係好搭。再加上新鮮嘅椰菜,口感清爽,整體味道好平衡,食完令人心情好好!值得一試!係蔬菜湯係甘筍湯嚟飲覺得真係充滿維他命加埋個ginger lemongrass tea 亦好提神,整體絕對值得推介!回頭:yesyesyes,餐廳主打係素食,但佢
👉forest burger
💰118+50 combo
😋😋😋😋.8/5
👉forest burger
💰118+50 combo
😋😋😋😋.8/5
係蔬菜湯係甘筍湯嚟飲覺得真係充滿維他命
回頭:yesyesyes,餐廳主打係素食,但佢真係好多款式仲好好味😋😋😋