2018-08-19 144 浏览
經過長沙灣/荔枝角個頭,見到間裝飾(其實都睇得出d擺設係淘x)(不過其實都唔緊要,重要係店主都有花心意佈置下咁)走韓風, 紛紅系, 環境都悠閒既cafe,就入左去食d野位唔算多,雖然keep on有人黎,不過野食上得都快,人流都去得快,所以teatime去都唔算等得耐但都擺明係比d女打卡既(一入去真係得廚房有一個staff係男,全部都係女),d枱比較近,d人行黎行去影相其實都冇問題既,但下下影幾十張,作為隔離檯又好心就一就既話,成日避下避下咁都有d d攰所以真係食完就即刻走,如果想悠閒傾下計既話,個人並不推薦價格就中位la,味道一般正常,但唔會好突然。叫左個all day breakfast C $98, 柚子雞翅 $30 (4隻) ,水蜜桃梳打$38,加埋一,唔知點計total係185la,(98+38+30)*1.1我就計到182.6 (咁2-3蚊我又唔係好care la)咁整體味道正常既,唔會話伏,只係冇話特別好食,所以會覺得比較普通柚子雞翅偏甜,但因為雞翅本身有微微炸過,所以覺得個柚子醬cover到個油膩感。比起平時d蜜糖雞翅會特別少少總結,如果你為左張相厄下like/普通食下
所以真係食完就即刻走,如果想悠閒傾下計既話,個人並不推薦

總結,如果你為左張相厄下like/普通食下野都ok既,但我個人就應該唔會再去第二次
因為去得cafe都係想悠閒少少,同朋友食下飯傾下計,而唔係聽住d快門聲密密食。