2018-02-13 378 浏览
又就黎到14/2情人節,由於個日要開夜,所以就同男朋友提前慶祝啦我地就決定左旺角大滿喜呢間放題,因為之前食過都覺得唔錯!門口有四部夾公仔機,可以係等位既時候打發下時間,價錢都係$4一局,可接受新年期間都照常開放嫁食物同之前有啲唔同嗌完嘢食,我就去左自助區睇下有咩好食先凍蝦凍蜆都好新鮮又大隻仲有一大煲湯料超多既湯,有紅棗有雞腳有椰子,遠處都聞到好香既椰子味,飲落都好鮮甜好滋潤梅酒清酒紅酒全部任飲,第一次見放題有得任飲紅酒,味道仲要唔差既另外,呢度嘅壽司都好出色手磨Wasabi吞拿魚壽司既Wasabi真係好攻鼻,個感覺超正海膽墨魚壽司真係有超多海膽!好滿足呀芝士厚切鰻魚壽司簡直係我嘅至愛!好味到要encore芝麻雞翼係有埋雞翼尖嘅雞翼黎,熱辣辣好好味鹽燒海蝦啲蝦食落就知唔係死蝦黎,都好新鮮嫁串燒-牛舌唔會太薄,食落都好有咬口,不錯!餐廳嘅食物都keep到高水準,食物款式多左好多,最重要係竟然紅酒有得任飲!新年期間仲要係照常開放,等新年有時間個陣可以再食多次
我地就決定左旺角大滿喜呢間放題,因為之前食過都覺得唔錯!

新年期間都照常開放嫁

食物同之前有啲唔同

嗌完嘢食,我就去左自助區睇下有咩好食先
凍蝦凍蜆都好新鮮又大隻

另外,呢度嘅壽司都好出色
海膽墨魚壽司真係有超多海膽!好滿足呀

芝士厚切鰻魚壽司簡直係我嘅至愛!
好味到要encore

芝麻雞翼係有埋雞翼尖嘅雞翼黎,熱辣辣好好味

鹽燒海蝦啲蝦食落就知唔係死蝦黎,都好新鮮嫁

串燒-牛舌唔會太薄,食落都好有咬口,不錯!

新年期間仲要係照常開放,等新年有時間個陣可以再食多次