2025-06-04 148 浏览
舖頭晚市下午六點開門,未夠6點門口已經有人龍開始排隊☺️好彩我都成功喺第一批入座☺️舖頭已定食形式點餐,先揀主菜再揀飯或烏冬及湯底,仲有兩款小食、湯同埋菜,有需要可以加其他飲品😊我同朋友都食到好滿足🥰😋慢煮美國封門柳(限量發售)配柚子胡椒鹽+稻庭烏冬(豬骨濃湯)+青蘋果紫薯球+柚子青瓜漬+無糖可樂牛肉新鮮用慢煮形式,所以整出嚟好粉嫩粉嫩😊而且份量多😙烏冬湯底好濃郁😗青瓜味道酸酸甜甜好開胃☺️如果紫薯球好靚好啱打卡呢個配搭亦都好新鮮好味😊😋慢煮澳洲和牛牛舌(限量發售)+稻庭烏冬(藥膳濃湯)+日式大根+和風茄子+熱茉莉花茶要大讚呢個牛舌好爽口,口感一流👍🏻而我個烏冬湯底就叫咗藥膳🤗味道都好濃郁,食得出店家落足料🤭小食方面就同朋友嗌咗唔同,因為可以交換食😍蘿蔔同埋茄子都醃得好入味煮得好淋👍🏻