2022-09-29
ATUM 🍝試左ATUM旗下嘅三間cafe,每間都有佢地自己嘅特色,由裝飾到食物方面都好獨特同埋好適宜打卡😆今次嘅ATUM都俾到驚喜我~烤椰菜花·松露忌廉芝士:$78健康又邪惡嘅選擇😂鍾意芝士嘅朋友可以試一試🤭鹹蛋黃·萵筍·蟹肉特菲麵:$178最鍾意鹹蛋黃😆最開心嘅係有大量嘅蟹肉🥰第一次食特菲麵覺得唔錯,口感煙韌同埋配埋鹹蛋黃粒,蟹肉一齊入口好正!燒八爪魚·墨汁脆片·蘋果番茄米型粉:$208第一次試米型粉,感覺幾特別~好似咬下咬下就唔間左,所以唔會好漏🤣味道騙甜少少,唔會太酸!擺盤好精緻好靚,好適合打卡😍鹹蛋黃雪糕·豆腐雪糕·黑糖腐皮·西米脆片:$88鹹蛋皇雪糕真係好香同埋好濃鹹蛋黃味,建議可以配埋西米脆片一齊食,中和番鹹蛋黃雪糕嘅濃味~個人覺得豆腐雪糕就分開食會開心啲~🥰去ATUM旗下每間cafe都有驚喜~侍應都好nice,環境都好舒適~最適合打卡😍。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。餐廳:ATUM 地址:尖沙咀河內道18號K11購物藝術館1樓101B號舖
烤椰菜花·松露忌廉芝士:$78
健康又邪惡嘅選擇😂鍾意芝士嘅朋友可以試一試🤭
鹹蛋黃·萵筍·蟹肉特菲麵:$178
燒八爪魚·墨汁脆片·蘋果番茄米型粉:$208
鹹蛋黃雪糕·豆腐雪糕·黑糖腐皮·西米脆片:$88
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
餐廳:ATUM
地址:尖沙咀河內道18號K11購物藝術館1樓101B號舖