2019-08-15
之前經過德福商場呢間 《Twinkle Baker Decor》見到佢的蛋糕十分漂亮和別緻。 巧遇同事生日決定買一個生日蛋糕大家一齊慶祝。我個同事係一個很喜歡蝴蝶的女仔。見到 《燕尾蝶 Swallowtail Butterfly $368 五寸厚》好靚,覺得佢會鍾意,於是就訂左呢個!個蛋糕係士多啤梨味為主。每層各有特式。第一層:士多啤梨慕絲。士多啤梨奶油味很重,又香又滑,好似食緊好濃的奶昔甘。第二層:士多啤梨果醬。有士多啤梨容和士多啤梨柆喺入面。味道新鮮,又甜又酸,味道豐富!第三層:士多啤梨鬆餅加士多啤梨脆珠。味道豐富,咬落去口感十足。第四層:士多啤梨脆脆。好好味,好脆!這個蛋糕每層各有特色,口感十分豐富,大家都讚好不絕!喜歡士多啤梨的朋友可以一試!
個蛋糕係士多啤梨味為主。每層各有特式。
第四層:士多啤梨脆脆。好好味,好脆!