2021-04-02
呢度嘅裝飾好優雅精緻,好有素菜特色!🥰晚餐有一人套餐及二人套餐分別係$388及$588我哋就叫咗單點 頭盤係昆布天使麵配橄欖爆珠昆布天使面上面嘅一粒粒係橄欖油珠,好特別個冷麵酸酸味味好開胃!🤤 湯嘅種類好多,仲有雞油菌竹笙素翅見到佢個湯好特別有素翅,所以就叫咗呢個😍湯唔會太濃味又有好多菇類同青豆,好足料!小菜我哋要咗兩款雞頭米雙色淮山配青汁淮山賣相吸引用了紫淮山和白淮山, 一共有四嚿,配有三種顏色的椰菜花,有紫色,黃色及白色😍😍😍 非常精緻,上面有薏米!好似壽司咁有紫菜捲住,好有特色! 另外緊係要食呢度最出名嘅玫瑰叉燒素叉燒個樣真係整得好似真嘅叉燒一樣!叉燒上面有脆粒配料! 叉燒係用麵筋做,旁邊嘅裝飾係用咗玫瑰花瓣醬,非常漂亮😍 而且食落去外層脆口,又不太油膩👍🏻👍🏻👍🏻 飯類我哋就揀咗好多人食嘅君子炒飯最特別係上面有夏威夷果仁,同個炒飯都好match好好食,個炒飯有玫瑰叉燒,黑醋珍珠,黑松露,同粟米, 非常香口又好健康! 😍😍😍生磨蓮子露本來我就唔係特別鍾意中式嘅甜品,但係呢個都幾有驚喜,蓮子露個味道很出色,飲曬成碗就剛剛夠飽! 😍😋😀
晚餐有一人套餐及二人套餐分別係$388及$588
我哋就叫咗單點
頭盤係昆布天使麵配橄欖爆珠
昆布天使面上面嘅一粒粒係橄欖油珠,好特別
個冷麵酸酸味味好開胃!🤤
湯嘅種類好多,仲有雞油菌竹笙素翅
見到佢個湯好特別有素翅,所以就叫咗呢個😍
湯唔會太濃味又有好多菇類同青豆,好足料!
小菜我哋要咗兩款
雞頭米雙色淮山配青汁