餐厅: 容記小菜王
资讯:

2021-09-01 58 浏览
太子旺角不嬲都係美食集中地,同屋企人出街食飯通常都係揀返中菜,啱晒大家口味😋今晚食呢間係有米芝蓮推介嘅中菜,揀咗幾樣中菜必食嘅菜式試吓😆整體質素唔錯,用料好足,唔怪之得平日夜晚都要等位揚名國際燒肉 $98呢個燒肉絕對對得住佢個名,好少食燒肉會覺得皮薄肉嫩,個皮好脆口,細份已經夠四個人食😍容記小炒王 $98小炒王食嘅係鑊氣,呢碟嘅份量超級大,好多蝦乾,鹹香味出晒嚟👍🏻上湯焗波士頓龍蝦 $188上湯啱啱好帶到龍蝦嘅鮮甜味,伊麵吸收晒湯嘅精華,雖然話係酒樓嘅必備菜,呢個價錢食到龍蝦,性價比超高😃

揚名國際燒肉 $98

容記小炒王 $98