2022-12-25
米線關注組top5嘅老闆娘 終於嚟到食!星期日嘅夜晚 大概7:45到 大概等左半個鐘 等嘅期間要寫定食咩先 然後喺入去之前就會收走張order同安排位置俾你 不過其實入到去坐低咗之後都仲要再等 大概又等多15分鐘啲嘢食先到黎之前已經聽人講話佢哋啲炸物比較出色 所以我哋兩個都淨係嗌咗雞肉 另外再加野菌腐皮卷同埋酥炸雞球 湯底就揀咗酸辣湯BB辣 米線可能本身期望太高 嚟到一食又覺得冇想像中咁好食 不過整體其實係比出面好多米線鋪都好食嘅 湯望落有啲油 但食落又唔會太油 酸同辣都好平均 食落好順口👍🏻雞肉份量都俾得唔少 而且全部大大件 幾嫩唔鞋口炸物就真係同人講嘅一樣 係有驚喜嘅 全部即叫即炸 新鮮炸起嘅酥炸雞球 炸到金黃色一咬入面仲有好多肉汁 雞肉都唔鞋 雞肉醃得都入味野菌腐皮卷就好足料 啖啖都係菇 而且佢啲菇冇切到好碎 仲係大大粒食落口好正
雞肉份量都俾得唔少 而且全部大大件 幾嫩唔鞋口