以下食評為本人親身體驗,絕不收錢做打手。呢間餐廳我已經食左兩次, 兩次都係午餐, 第一次招牌花膠雞米線(HKD 68), 佢會用細火,好似打邊爐咁上菜,可以KEEP住熱食,而雞分量好足,有7-8件,雞肉好滑,花膠得兩塊到,無咩特別。湯底係雞湯底,食左兩次都無口渴,相信唔係味精湯,味道係相當唔錯,所以我有去食第二次! 第二次就令我相當失望,唔係米線水準下降,而係店員的態度和食物圖文不符。第二次我食左胡椒豬肚雞米線,味道都唔錯,湯底有胡椒,有豬肚同雞,分量都好足。‼️‼️‼️我們一人三行諗住叫個小食SHARE,餐牌有明太子雞翼(HKD36),旁邊有張圖係3隻雞翼,咁我地諗住可以一人一隻SHARE所以叫左一份。到上菜時,發現得兩隻雞翼,於是我問左一句,唔係有3隻架咩? 店員就回一句 : 餐牌寫明圖片只供參考架!! 寫明架啦! 語氣態度帶點不耐煩。‼️‼️‼️果刻我地既感覺係相當無奈,我都好想問句, 咁張圖片有咩參考價值呢? 點解你唔放張得兩隻雞翼既圖呢? 唔通你張圖有五隻,黎到得一隻都無問題?? 咁樣我寧願你一係唔好放圖片係旁邊,一係餐牌寫明 ‘’明太子雞翼(兩隻) ‘’ ,咁樣就唔會令顧客有咩期望或者
以下食評為本人親身體驗,絕不收錢做打手。

‼️‼️‼️

果刻我地既感覺係相當無奈,我都好想問句, 咁張圖片有咩參考價值呢? 點解你唔放張得兩隻雞翼既圖呢? 唔通你張圖有五隻,黎到得一隻都無問題?? 咁樣我寧願你一係唔好放圖片係旁邊,一係餐牌寫明 ‘’明太子雞翼(兩隻) ‘’ ,咁樣就唔會令顧客有咩期望或者誤會。

而雞翼味道係普通,36蚊兩隻細雞翼,大家下次如果去食可以諗下值唔值得叫。