2021-05-01
因朋友仔join米線群組,於是發起組隊食米線🤣,本來想去牛頭角出名米線店,但太遠同時間夾唔到,所以就先試呢間老闆娘米線。未有什麼米線群組已經知道呢間米線,不過太多人等同位置唔係咁方便,所以都無去食,現在終於可以試呀朋友來到先等位,最後都等到差唔多半個鐘先有位,入坐前已寫紙仔落單,價錢都幾高,47蚊一個連面餸,如果再加餸就10蚊,兩個餸已經57蚊唔包野飲,但有野飲賣,但食完之後明白呢點解呢個價,朋友想試蒙古湯同銀針粉賣曬。。。我叫左招牌炸雞,炸蝦膠豆卜,麻酸米線不過要耐心等待,我地入坐差不多半小時之後先上野食,好彩我地吹下水時間就得快d。終於野食陸續上,但先上餸先,由於太肚餓,因幾個朋友都叫佢地招牌餸,之後我地交換來食先#炸雞好食,有些咖喱味#炸蝦豆卜香口好咪夠彈牙#雜菇腐皮卷,好食#米線湯底夠麻夠辣#米線有咬口同大碗最後有朋友食唔曬碗米碗,其實正體好食,係等待時間長,差唔多9點仍然好多人排隊,果然係米線群組頭幾名排位,哈哈哈哈!
朋友想試蒙古湯同銀針粉賣曬。。。
我叫左招牌炸雞,炸蝦膠豆卜,麻酸米線
#炸雞好食,有些咖喱味
#炸蝦豆卜香口好咪夠彈牙
#雜菇腐皮卷,好食