2019-08-15
Call me chef約左朋友去觀塘食野,仲要去工廠大廈搵食就更少啦。都知工廠大廈都多好食阿,今次朋友介紹依間餐廳走簡約風西餐當然要試試。經典卡邦尼意粉配63度慢煮溫泉蛋及香脆煙肉,賣相精美,份量頗大,意粉煮得剛好,好咬口,配上大量蘑菇及香脆煙肉,配撘很好,香脆煙肉令整體增添咸香,將溫泉蛋戳開,令蛋汁跟卡邦尼醬拌勻更好味,平時的卡邦尼意粉食完會感覺比較膩,但這裡卻沒有這個感覺。Set dinner跟餐有沙津同什菜湯,沙津既醬汁用上凱撒沙津醬 完全係薯仔沙津crossover凱撒沙津跟餐除左檸茶檸水仲可以揀水果茶或者柚子蜜,識揀當然係揀水果茶啦水果茶有橙,西瓜同哈蜜瓜茶味清香飲得出有茉莉茶既香味意大利雪糕雪糕又凍又大球 配上靚靚既陶瓷餐具,賞心悅目總結 食物份量唔算好多 但重質不重量 整體味道係好食既 去開駱駝柒唔知食咩好的話絕對值得一試推介⭐️⭐⭐️⭐⭐
意大利雪糕
雪糕又凍又大球 配上靚靚既陶瓷餐具,賞心悅目
總結 食物份量唔算好多 但重質不重量 整體味道係好食既
去開駱駝柒唔知食咩好的話絕對值得一試