2025-05-05
去完咁耐韓國~第一時間係走去食日本美食(笑)~口腹超級掛住日本魚生肥美滋味🍣訂位咗呢間口碑唔錯嘅築地直送鮮魚嘅料理店!環境好有日式氛圍~店員服務都好細心~食材更係新鮮又有質素!!弊啦~食完更掛住日本啦~睇嚟下次要飛番轉啦🇯🇵.✨極丼(定食) $268以月見海膽❗特上三文魚籽❗手切本鮪魚腩蓉❗堆砌成嘅丼飯勁吸引!每口都係幸褔感🫶🏻+$60加配定食仲有埋海帶味噌湯、胡麻田 園沙律、海鮮茶碗蒸、高野豆腐手打烏冬😍😍.✨巨峰乳酸梳打 $35✨Hightball-威士忌/燒酎梳打 三得利角威士忌蘇打(中杯500ml) $85.✨特選刺身盛-時令鮮魚附 $238築地鮮魚直送🇯🇵包括有特大赤海蝦🦐、本鮪赤身🍣、三文魚、油甘魚🐟、日本八爪魚🐙~當中Be最鍾意肥厚鮮甜嘅特大赤海蝦 & 入口即溶魚脂豐富嘅油甘魚🤩🤩.✨牛油果角切刺身沙律 $138肥美嘅角切刺身配以沙律菜及牛油果粒~組合成豐富多元嘅健康日式沙律🥰.✨吉列芝心豬扒 $78吉列豬扒炸得勁鬆化脆口🐷而且一啲都唔油膩!!內層仲係芝心架!!好鬼邪惡呢👍🏻.✨鹽燒本鮪魚下顎 $195有煙燻過嘅味道~令鮪魚食落咸香感覺更突出!!魚肉依然保持到嫩滑感!簡單
✨極丼(定食) $268
✨巨峰乳酸梳打 $35
✨特選刺身盛-時令鮮魚附 $238
✨牛油果角切刺身沙律 $138
✨吉列芝心豬扒 $78
✨[限定]鹽燒本鮪魚下顎 $195
有煙燻過嘅味道~令鮪魚食落咸香感覺更突出!!魚肉依然保持到嫩滑感!簡單沾上伴隨嘅醬汁同食更滋味😚😚
✨汁燒免治雞軟骨棒 $38@
😛免治雞肉棒醃製得好入味~咬落仲食到軟骨嘅脆口感!!
✨加一服務費