2021-10-27
專程帶朋友過嚟一齊試下店舖中間位置有模仿旋轉木馬嘅設計打卡一流~ 整個餐廳感覺好舒服~食評シ☺︎︎ 意大利布袋芝士,Parma Ham,芝士薄餅Burrata Cheese $165 店員貼心地將布袋芝士切開,平均分佈喺pizza上, Pizza 好香脆而且厚薄適中,味道好濃厚,吾會好膩,值得推介☺︎︎ 田螺.煙肉,洋蔥,芝士焗大啡菇 Portobello Mushroom, Pancetta,Escargot, Onion ,Parmesan$108無得輸組合~大啡菇吾乾仲好juicy,加上田螺.煙肉,洋蔥同芝士口感好豐富~☺︎︎ 墨西哥脆餅配四川麻辣手撕雞$98Taco 好香脆,配料有牛油果醬、酸忌廉、蕃茄、生菜同手撕雞意外地好夾☺︎ Pineapple Hat $48☺︎ Fresh Mango Passionfruit Smoothie $58飲品好refreshing, 解膩~☺︎ 梳乎厘奄列 $115利用100%純蛋無麵粉,口感好軟滑且濃郁嘅蛋香味~
店舖中間位置有模仿旋轉木馬嘅設計
打卡一流~ 整個餐廳感覺好舒服~
食評シ
☺︎︎ 墨西哥脆餅配四川麻辣手撕雞$98
☺︎ Pineapple Hat $48
飲品好refreshing, 解膩~
☺︎ 梳乎厘奄列 $115
利用100%純蛋無麵粉,口感好軟滑且濃郁嘅蛋香味~