2023-09-06
已經唔係第一次食, 上一次食覺得樣樣嘢都好味, 今次就叫啲唔同嘅嘢試吓😃Burrata Pizza $185呢個用咗意大利burrata芝士, 我鍾意呀😍本身burrata味道比較淡, 配埋有鹹香味嘅Parma Ham, perfect match🤤pizza特別放喺個架上面, 咁個餅底就唔會焗到腍咗, 好細心Taco with chilli chicken $108墨西哥脆餅入面包咗麻辣手撕雞同生菜, 口感一流, 輕微辣味, 好開胃😋餐廳會提供透明膠手套, 所以唔驚食到好污糟👍🏻Soufflé Omelette $115呢個巨型疏乎厘奄列一定要試吓, 除咗質感好鬆軟, 仲充滿蛋香, 食到停唔到口😛原來餐廳仲有生日優惠, 可以喺疏乎厘上面寫上’Happy Birthday’, 下面嘅旋轉木馬會播生日歌, 會送蠟燭同生日頭箍, 仲可以抽獎, 獎品係相片入面嘅啤啤熊, 有興趣嘅朋友仔可以問吓餐廳Pineapple Hat $48呢杯係菠蘿汁加梳打水🍍唔止造型靚, 味道都好好, 冇糖水嗰啲死甜味其實除咗食物高質, 餐廳設計都好有心思, 中間柱位設計成旋轉木馬, 好有特色, 座位闊落舒服, 一
Taco with chilli chicken $108
Pineapple Hat $48
其實除咗食物高質, 餐廳設計都好有心思, 中間柱位設計成旋轉木馬, 好有特色, 座位闊落舒服, 一大班朋友一齊去食, 應該會好開心🥳