黎左呢間幾次,初頭試業已經幫襯。之後都食左兩三次。今晚,突然間心血來潮又想食,放工速速回到屯門後同老公二人世界下。我今晚叫了蜆肉意粉,老公叫左碟豬手。一落order 講明等廿五分鐘,我地都ok..咁就等啦。當時食客不多,所以我碟蜆肉意粉好快就到。味道賣相都不錯。🤗點知,當第一隻豬手出爐時竟然比左我地之後黎果位人客!😡😡😡 有冇搞錯!!!!!!!!! 唔係我地自己見到同佢反映,佢仲話以為出左我地隻豬手。無錯!如果你人多,客滿我可以當你記錯!問題係我落單到等都係得三、四檯客,而有兩檯已經係食緊,另外個檯就係後過我落單的,咁都可以搞錯?咁客滿你咪打杖?之後去問佢,佢竟然話以為出左!我覺得好過份!我知比我地後落order 那檯客係熟客,我私心地諗係咪特登比佢先。😞😞😞但真正令我失望係佢處事手法,佢話不如退錢比我地算。我地真心想試你豬手先黎遮,退錢比我,時間我就等左,野食就無。我先生強調唔係錢問題,佢地先正視話再等多十分鐘內有。。。。。後續雖然十分鐘後隻豬手就黎,但對於佢地處理訂單次序真係無言。。。夠膽話以為隻豬手黎左都有。😡😠😡😠😡如果真係處理唔到同記唔住咁多單,不如參考其他食肆做法啦。好失望
黎左呢間幾次,初頭試業已經幫襯。
之後都食左兩三次。

當時食客不多,所以我碟蜆肉意粉好快就到。味道賣相都不錯。🤗

如果真係處理唔到同記唔住咁多單,不如參考其他食肆做法啦。

好失望!😞😞😞