2021-05-09 107 浏览
真係火都嚟!未試過去一間餐廳外賣要等極都冇人理,當時全店只有一枱食客,已差唔多食完,但店內各人都只忙著處理外賣打包。外賣落單只有一位女士可處理,見佢走來走去,唔知忙乜,即使店員已通知佢有客想外賣但都未有理會。還要再等她們安排才剛到來的堂食客入座及落單後,再稍等一會才出來處理外賣下單。原先想叫晚餐+單點餸菜,點知原來母親節節日只有單點及母親節套餐,但佢哋門口2個晚餐餐牌大大個好似門神咁放左右兩邊!如果當晚係冇晚餐提供唔該收埋個牌、反轉佢、用母親節套餐餐紙遮住都可以啩!唔好誤導食客!由我到店再到有人理會下單已近25分鐘,仲要被誤導,我真係堅㷫😡😡😡!即時走人!以為唔會再幫襯!順帶一提,佢哋門口水吧應有長期漏水問題,餐廳門口梯級有水,木地板已被水浸到發霉,易滋生昆蟲木蝨,影響衛生!
外卖自取