yamichan886
yamichan886
2016-05-24
5K 浏览
关注
之前都尼過帝苑酒店食dinner buffet,個次覺得都唔錯,食物質數唔差,咁今次就尼食下個lunch buffet! 星期日尼全場都坐滿人,用信用卡埋單有8折優惠,350左右一位,我就覺唔算太貴! 呢度環境係幾靚,食物種類尼講款式唔算好多,好多食物味道都ok,雖唔係話超好食,但都唔差的! 我覺得最好食係d 串燒,牛舌串燒最好味,熱食同甜品款唔算多,特別係有班蘭pancake,第一次食到! 呢日好多人,好多食物都好快比人夾曬,條蒸魚比人夾得最快,我都係等好耐先夾到! 尖沙咀好多酒店我都食過,講好食既其實我覺得唔多,帝苑酒店雖食物款式唔多,但食得過的,三百幾蚊都算值啦!
海鮮類長腳蟹食落都幾鮮甜,沙律有烤雞沙律,薯仔沙律,芒果批酸酸甜甜,呢個唔差! 湯係芥菜咸蛋湯同洋蔥湯!
細細個的班蘭味麵包都幾好食,熱食款有豬頸肉,醬烤雞扒,蟹肉呢幾款幾好味,雞扒甜甜地, 又有海南雞飯,但d雞就腥左少少!  碗咸魚雞粒炒飯幾好食!
細細個的班蘭味麵包都幾好食,熱食款有豬頸肉,醬烤雞扒,蟹肉呢幾款幾好味,雞扒甜甜地, 又有海南雞飯,但d雞就腥左少少! 碗咸魚雞粒炒飯幾好食!
串燒全味道都唔差,最好食係牛舌,粟米好甜,南瓜都甜好味,而燒味的,叉燒油雞都好味!
叫左碗清湯粉麵,都夠味! 有紅豆沙杏仁豆腐,三文魚刺身好食!
pancake都食左兩個,班蘭pancake都好食,h字頭雪糕,最好食係芒果雪芭!
甜品蛋糕唔多款,馬卡龍細細個,都有好多唔同味道,朱古力我覺最好食,蛋糕就全味道都唔差,呢度有橙汁同柑桔檸檬任人飲,但我就覺兩種都酸左少少!
赞好
检举