2016-04-25 2440 浏览
细个住土瓜湾既时候,觉得依头冇咩好野食得个旧字。不过宜家土瓜湾就好似大坑咁虽然就冇大坑咁有文青既味道。No.9装修到一种复古味。依种装修我好钟意,入面有好多架飞机好似喺度等紧起飞咁!餐厅入边全部都系高枱,不过我觉得唔系太舒服又冇位放野!虽然客人可以坐系出面进餐,不过我就唔系太想坐系出面食尘啦!【凯撒沙律】菜菜是有益的!叫反个前菜先!【钢铁魔鬼牛堡】Burger个汁几好味,入面少少蘑菇食落口唔会有多余既汁流出黎,可能比个包包吸晒啦!!平时食Burger都系有薯条做伴菜,不过佢地就有紫薯蓉!Good Good!!不过又好似多左D薯仔。。。【芥未蜜糖焗咸猪手】依个我超中意!咸猪手同芥未蜜糖汁都系我最爱!本身我谂住可以帮只猪手影反张全身相!>.<餐牌上明明咸猪手系一大只嫁麻!餐厅话佢本身系片上既!>.< 唔紧要啦!咸猪手个皮脆脆地加埋个汁我中意!份量唔太多,可以当小食!加埋啤酒就好啦!【利宾纳梳打】【柠檬蜜桃梳打】食咁多热气野唔紧要,因为佢地个饮品餐牌都几多选择。饮反杯就舒服晒!
【凯撒沙律】
菜菜是有益的!叫反个前菜先!
凯撒沙律
【钢铁魔鬼牛堡】