2015-09-13 1683 浏览
之前已经想试,点知排到我地先话已经卖晒^^''所以冇试到!(上次揾左好耐先揾到个位置,今次知系边啦,所以好快揾到)系门口见到冇咩人以为又卖晒冇得食,但好好彩今次系有既 排左一陴就到我地啦.环境几特别既,但我座得唔太方便。一系要打侧坐 , 一系要顶住脚...我叫左个黑伝, 男朋友叫左个赤伝,黑伝系 : 黑蒜 ; 而赤伝系 : 蕃茄 (唔系好清楚依个,SORRY )我个黑伝食落比我想像中好味,同埋对我黎讲面有D多,比左D男朋友食^^佢个赤伝加左配料荀, 我就加左fireball (黎左我先知系辣酱球,即刻比左男朋友)黑伝我食头果啖觉得几几好味,食左几啖之后开始觉得咸,开始要饮水....个面几弹牙,有个流心蛋但我唔系太中意食流心蛋, 仲有叉烧2块 (我本身系唔中意食架,但系都食晒) 唔抗拒....食完面店员问要唔要加汤,我同男朋友都加左, 未加之前我饮过一啖,好重味^^加左之后味道冇咁浓,感觉饮落系唔同左既汤底!食完我今日饮多左好多水呀~~~~第一次食沾面但系整体唔错,我会再食过!!!!( 以 上 都 系 个 人 意 见 )
之前已经想试,点知排到我地先话已经卖晒^^''所以冇试到!
(上次揾左好耐先揾到个位置,今次知系边啦,所以好快揾到)
系门口见到冇咩人以为又卖晒冇得食,但好好彩今次系有既
排左一陴就到我地啦.

加左之后味道冇咁浓,感觉饮落系唔同左既汤底!

( 以 上 都 系 个 人 意 见 )
黑伝
赤伝
黑伝加汤后
赤伝加汤后
题外话/补充资料: 服务状态几好,就算下午闩左门都冇赶人走,只系话要埋数麻烦我地埋单先:)
2015-09-13