2010-01-06
今次係我第一次食潮州菜!!!!!! 唔錯唔錯~想試新野不妨一試~哈哈~無拉拉有FRDS 提起食打冷~覺得好特別就去左試下~ 加上都唔係貴WOO~ 通常45蚊一碟餸~我地果陣6 個FRDS 去食DINNER,,一人叫一碟賣單都係50 有找*OK 拉卥水鵝一定要食~,, 不過要叫 ' 卥水鵝' ($45) 會抵食過 '鵝片"($60)~ 佢地GE分別就係鵝片起骨~咁我會叫卥水鵝LO 蠔仔餅同蠔仔粥都好好味~都幾多蠔仔LA..同埋都幾大隻~粥好似都係40蚊左右拉~餅就廿蚊~,豬紅20 蚊碗~辣辣地,,都幾好~滑滑地~~不過太多拉~可能平時都係食幾舊果D 車仔面果D,,所以多人先好叫~唔好晒個人鍾意雞腳同尤魚~~呢幾樣都係之前係度SEARCH食咩照叫~應該都係招牌菜gua~D人都好NICE呀~不過在場都似係做幾多熟客GE生意會再黎~因為都幾抵食同埋D味道都幾特別*不過我地由MTR 行去都要得十分鐘呀~~
哈哈~無拉拉有FRDS 提起食打冷~覺得好特別就去左試下~
個人鍾意雞腳同尤魚~~
D人都好NICE呀~不過在場都似係做幾多熟客GE生意
會再黎~因為都幾抵食同埋D味道都幾特別*
不過我地由MTR 行去都要得十分鐘呀~~