餐厅: 天虹海鮮酒家
资讯:

2008-10-02 23 浏览
因為OPEN RICE, 我信le 間.......話說同女朋友仔去避世, 係榕樹灣行到0黎, 終於行到街尾0既le 間啦. 點左個2人餐...扇貝x2牛油龍蝦1開2椒炎鮮尤海上鮮油菜炒飯-------------------------------------------------------------扇貝都幾好食, 好多粉絲, 亦都好爽口, 作為第一道菜, 清清地幾好牛油龍蝦, 聽聞係招牌菜, 亦都真係幾好食, 不過真係好多油, 如果香口得0黎少d 油會好d, 食完隻蝦成口都油, 感覺肥利鮮尤no comment, 同茶樓中點無異海上鮮唔知係乜魚, 不過就幾好食, 好大條, 我咩d食唔哂, 面豬俾左女朋友, 唔知滑唔滑.油菜都係茶樓品質炒飯好唔得, 我食炒飯咁多年, 好少話會食剩半碟飯, 好乾, d 料又少, 你有幾隻蝦又點? 少飯唔係咁0架, 要d料平均分布係飯ge 周圍, 等飯粒吸收到料0既鮮味至得0架嘛是日生果係波囉同哈密瓜, 很凍, 非常好. 至怕d生果唔凍, 唔知擺左幾耐咁.........---------------------------------------
因為OPEN RICE, 我信le 間.......

扇貝x2
牛油龍蝦1開2
椒炎鮮尤
海上鮮
油菜
炒飯

鮮尤no comment, 同茶樓中點無異

油菜都係茶樓品質

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
relax 227 日