2008-01-28 27 浏览
星期日同女朋友去左呢度試下聽聞而久既靚扒!!!菜單如下:酥皮龍蝦湯:$6x-$8x,酥皮好似未夠火侯,好淺色,完全唔夠金黃色~湯味唔夠濃,跟住舊龍蝦肉,好似小氣左小小,考慮下做好D湯味先,唔好掛住落龍蝦好過啦!~評差)珍寶生蠔:$5x-$6x,呢度就要讚下,好鮮,好甜,好過某些五星酒店既蠔好多~抵食!!!評良)黃金帆立貝:$5x-$6x,又係一度傑作,整既師傅完全係一個高手,因為佢知手掌大既帆立貝,全熟的話會好"鞋",配料,芝士,沙津醬適中,唔會多到蓋過帆立貝鮮味,評優)安格斯牛柳鵝肝:$250-$280,鵝肝用上一般屋企都會用既整法,原件煎,我最鍾意既整法~牛柳要5成,不過好似3-4成之間,同想既有出入,不過我係食得好生下既人,所以感覺ok,不過女朋友就幾唔like~~~評良)house coffee:$25,幾好既咖啡,唔知係邊隻,不過拭飲既!!!評優)甜品:原本女朋友想食燉蛋,但無晒,我覺得佢係懶得整...跟住食免費甜品:紅豆糕,ok既,免費關係,加分!評良)整體:食完後,比錢埋單$5xx,幾貴,未去到要成日幫襯,但又未去到唔再幫襯,一年1,2次可以接受既!!!不過服務好就真既,
星期日同女朋友去左呢度試下聽聞而久既靚扒!!!
菜單如下:
差)
優)
優)
良)
整體:食完後,比錢埋單$5xx,幾貴,未去到要成日幫襯,但又未去到唔再幫襯,一年1,2次可以接受既!!!不過服務好就真既,唔太講究食,剩係服務可以比好高分~~~