2018-07-27 139 浏览
清酒煮蜆、芝士魚蛋、魷魚、焱丸海鮮沙律、金菇三文魚、 岩手縣蠔, 蟹膏扇貝帶子, 金菇三文魚 真係好差好普通囉,牛油炒完再擺塊嗰啲下欄三文魚擺兩片上去煮, 揼咗黑椒粒在一起煮,牛油味唔夠濃,極之唔好食。 海鮮沙律 ,海鮮都新鮮,但係未至於話好好食囉,海鮮內的蝦就唔新鮮, 同埋啲沙律菜有苦味道,質素係差嘅沙律菜。 清酒煮蜆,蜆完全冇味,蜆肉又細粒, 清酒味道唔夠香。 餐廳女侍應會幫你,即時喺旁邊 迷你燒烤爐, 為你燒食品, 芝士魚蛋, 味道真係唔錯,可能我自己本身鍾意食芝士,所以覺得好好食, 可惜女待應燒得,唔係好夠熱,燒完放低就即走人, 想叫佢繼續燒都唔得。 蟹膏扇貝帶子唔新鮮帶子,同埋今次個女侍應燒得過熟, 個女侍應真係燒得好求其,冇乜心機燒,而且客人都唔係多, 在場的男女侍應有8位以上,好足夠人手, 有啲種無所事事企喺度同客人傾偈。 燒魷魚本應該好好食,但係又係唔夠熱, 都唔知點解, 佢哋燒得咁快停手, 就畀客人食。 原來最好食,係當天有供應岩手縣生蠔, 一啲都唔腥,蠔肉超級白及乾淨超級好食。 我本身鍾意食物,係熱!!!微溫食物有時入口,真係要睇嗰種食物係咩食物,做得燒烤, 唔通我微溫就放落口。 呢啲好睇個人需要、要求。 下次我會淨係 order個岩手蠔回家慢慢歎😄😄😄
2018-07-25