2008-11-11
噚晚同朋友兩個人七點咗有去度,而使等位就上咗二樓最尾二人位。環境不錯,張櫈幾大幾好坐,侍應生都很勤快,經常添水。不過,可能由於位置係最尾,想叫侍應生要等佢地出現先得。是晚由於朋友想食甜品,故此散叫。帶子鮮蝦茄汁意粉 $80一品盛合 $80 (含雞軟骨、鰻魚、餃子及牛肉卷)蒜香炒什菌 $48紅豆酥盒 $45茄汁意粉比較普通,不過很足料。一品盛合整體不錯,只係覺得鰻魚較鹹。(可能本人多數食住家飯)炒什菌係本人覺得最好味的,份量足,唔油膩,仲有d牛油香。至於甜品紅豆酥盒,我就覺得略甜,同埋酥皮唔脆。落order時,侍應同我地講要等最少四個字,但係送到嚟係涼的,唔知係咪擺咗一陣先攞嚟。不過友人覺得好好味,因為佢係甜品怪。雖然係兩個女仔,但兩個都係食得之人。所以開頭都有d擔心食唔飽,不過食完之後都覺得有八成半飽,因為佢d份量都ok,唔知係咪錯覺,總係覺得人地叫dinner set都似份量大d咁。總括來講,環境、服務同食物都很好。唯一缺點係唔知點解係我地等緊甜品既時候要我地轉枱,原本轉枱都唔係問題,但係轉咗出去之後,個
帶子鮮蝦茄汁意粉 $80
一品盛合 $80 (含雞軟骨、鰻魚、餃子及牛肉卷)
蒜香炒什菌 $48
紅豆酥盒 $45
茄汁意粉比較普通,不過很足料。
炒什菌係本人覺得最好味的,份量足,唔油膩,仲有d牛油香。
總括來講,環境、服務同食物都很好。唯一缺點係唔知點解係我地等緊甜品既時候要我地轉枱,原本轉枱都唔係問題,但係轉咗出去之後,個度好嘈好難傾偈,而且條通道窄d。