2023-08-11 52 浏览
筲箕灣除咗東大街,發現附近都開始多咗唔少cafe🧐今次就去試下主打童話風嘅Dirty Skillet Cafe~ 入到去已經見到以旋轉木馬構思嘅裝修風格,感覺都幾fancy😳同朋友叫左2個dinner set, 都跟餐湯同熱飲蘑菇忌廉湯好香蘑菇香味,配埋忌廉口感幾濃郁,飲落仲食到粒粒蘑菇,唔錯!Burrata Cheese Pizza $215 Cheese pizza冇得輸🍕🤤餅底好脆之餘,火腿再配埋濃郁嘅意大利布袋芝士🧀️邪惡得嚟又好食😆Dirty Burger $168一個burger有手打牛肉、煙肉、烙岩芝士和煎蛋等配料,口感好豐富🤤牛肉略嫌有啲乾,炸薯條🍟正常質素,食完超飽🤣整體來講,餐廳坐得幾舒服,而Burrata Cheese Pizza一定要食😎!

蘑菇忌廉湯

Burrata Cheese Pizza $215