2020-01-23
平時我都得閒會睇下呢間有d咩新意,因為我成日會入大埔,呢間食過又幾唔錯,所以有新意就會想過黎試下~最近見到佢出左個 ,仲有夜割85折優惠,折左都幾抵,所以做完野就岩時間就過左黎同女朋友食下😎我叫左冬陰功毛蟹湯底,蟹肉唔算多,但湯底杲道唔錯,有哂酸、辣、鮮,但辣味唔會太濃蓋過其他野食既味道,值得一試既特別湯底有85折所以我揀左個貴d既放題餐同女朋友食🤣揀左澳洲m6和牛盛合,有m6和牛、牛柳粒、安格斯牛小排、唔同既肉類等,每樣都好鮮,肉質又好,淥一淥就食係最正,入口即化我次次黎食都會自己拎d串串炸黎食下,呢個diy區可以揀唔同即炸料,炸好又有好多唔同既味粉比你揀,我都幾鐘意海鮮拼盤唔洗講,望落都見到佢新鮮,種類又多,基本上樣樣都鐘意食自助既食物既選擇好多,蔬菜、丸類、粉面、餃子、唔同打邊爐既料等等,最正仲要有沙律自己整,每樣都新鮮衞生,次次黎食都放心食到飽一飽,最後走既時候,你仲可以揀個Haagen-Dazs/Movenpick既雪櫃,每次都開開心心食到飽飽先走,所以話點解我黎完會再黎就係咁解