2019-06-01 39 浏览
係ig見到有人推薦,咁啱去開附近就去左試試。平日六點左右去,未到食飯時間,唔洗等位,店員又靚又有禮貌👍🏻👍🏻👍🏻環境舒適乾淨,店舖細細但唔會覺得逼。坐好左,見到係自己寫紙仔落單,方便清晰,有咩食都一目了然。叫左個肉眼扒五成熟,佢本身係套餐,有白飯跟但就無飲品,支啤酒係我另外叫既。等左都十分鐘左右,其實唔明有咩要整咁耐,不過無乜所謂,我都係煲住劇等。黎到之後,比我想像中細塊,呢個餐$258,可能係個碟大啦哈哈,不過我都夠食既。扒旁邊有醬油同鹽可以點,都幾夾,送飯又ok。其實咁樣係咪比五成再生左少少?不過佢無血水又夠暖,我都ok既,食到另一半個陣就真係五成既,可能佢預我慢慢食啦。計埋加一,三百多少少埋單,還好,唔會好快再去,但無啦啦想搵有質素既扒房都可能會再去。btw其實食西餐我會想食薯仔多d,但佢呢到只可以跟飯sosad
係ig見到有人推薦,咁啱去開附近就去左試試。

坐好左,見到係自己寫紙仔落單,方便清晰,有咩食都一目了然。
扒旁邊有醬油同鹽可以點,都幾夾,送飯又ok。
2019-05-28