2021-01-20 68 浏览
疫情期間,  少左出街成日係屋企做廚神, 但廚神都想放假, 出街晚市無我堂食, 咁唯有外賣罷, 放工時間外賣既人多到等好耐, 今次經過葵涌廣場地下, 好多人放工必經既地方, 成日都見到好多人企係度等外賣, 等我又試一試先店員手腳快, 態度好好, 指示又清晰, 唔會因為多人而好亂同脾氣差先係台面攞外賣紙, 自由配搭揀自己喜歡既野食, 實在太多選擇 , 餐牌都重有好多選擇可以揀, 不止車仔麵, 重有車仔飯, 小食, 滷水....$46- 3餸麵套餐, 送熱餐飲, 真係好抵食油麵配豬紅,豬大腸, 豆卜, 魚肉春卷.....豬紅好入味, 又唔會太實. 豬大腸有滷水味底好入味, 魚春卷唔係周圍有得食, 彈牙香口, 值得一食油麵配芝士腸, 雞中翼,五香豬頸肉, 牛腩.....五香豬頸肉好爽口又夠惹味, 牛腩夠淋, 雞中翼滷水底好好味推介秘製汁 &孖寶辣汁, 好惹味, 第一次未知辣度係點, 所以叫左小辣, 好惹味, 下次可以試中辣, 唔係只有深水埗X記才有好味既辣汁, 葵涌廣場-孖寶車仔麵都有好好味既秘製汁下次會試滷水拼盤,  因為係佢既餸度試到滷水底係好入味, feel到佢既用心

$46- 3餸麵套餐, 送熱餐飲, 真係好抵食

油麵配豬紅,豬大腸, 豆卜, 魚肉春卷

2021-01-15
5 分钟 (外卖自取)