2022-01-14
🍴 餐包 (7/10)餐包上枱微温,餐包欣賞佢有兩款選擇,圓形包偏鬆軟,法式偏硬有口感,搽埋牛油,ok嘅。🍴 法式帶子刺身薄片配橋子沙律 (7/10)沙律份量都幾多,加上普通嘅沙律醬(蛋黃醬?),覺得換成黑醋或者柚子會更fresh,更符合法餐🤣帶子薄片大概有4片,帶子食得出係有質素,鮮甜嘅,菜都好新鮮爽脆,加埋橋子幾清新,略厭個沙律醬配搭同整體唔夾。🍔 優質牛肉漢堡配配芝士煙肉蕃茄及薯條 $168 另收加一 (8/10)麵包有用牛油煎過,甜甜地幾香,牛肉煎得幾好,7成熟,唔會太乾,都算juicy ,牛味冇乜,但食得出肉質唔錯,咬落有口感,比較鮮味。芝士煙肉蕃茄一定係冇得輸,值得一讚係煙肉香而不鹹! 薯條新鮮炸起,用新鮮薯仔有薯味,都幾脆。☕️coffee (7/10)咖啡味濃但偏苦。推薦指數: 7.5/10科學園嚟講算得上幾高質嘅西餐廳,可以一試,服務ok,坐得舒服。
🍴 法式帶子刺身薄片配橋子沙律 (7/10)
☕️coffee (7/10)
咖啡味濃但偏苦。
推薦指數: 7.5/10