「牛駅」既前身係大喜屋,位置地段一流,以前做放題晚晚都大排長龍😅唔知點解會轉做任食火鍋呢~🫣今晚一於試下龍與鳯😆尖沙咀The One對面,MTR出口行3分鐘就到👍🏻😌同放題一樣,餐前小食區都照舊係到😍有涼菜前菜同水果可以開開胃🤣當中我最❤️‍🔥係醉雞翼尖👍🏻入味得來又唔會太重酒味🤣另外哈密瓜都超級甜🍈😋仲有螺肉同埋中華沙律😎好驚喜地‼️竟然有任食麻辣小龍蝦🦞🌶 呢度嘅小龍蝦大大隻啖啖肉仲有手套🧤提供💯勁方便😂仲會不停refill👍🏻出邊可以自己夾蔬菜同埋丸、腸仔,我最❤️‍🔥嘅係芋頭貢丸同埋鹹蛋黃丸,特別但又幾好食🤣👌🏻蔬菜新鮮乾淨😌當然唔少得自助飲品🍹甜品🍰區❤️‍🔥飲品有凍有熱,仲有清酒🍶梅酒🍷任飲!甜品全部都係一口size,有芝士🧀蛋糕脆脆同埋Oreo木糠布甸🤣🤣我哋㨂既呢個套餐都好抵食💯最推介牛肩胛肉,肉質嫩滑肉味濃郁,幾碟幾碟咁order,水準都冇跌過😋😋另外豬肉同埋牛舌片都唔錯🙌🏻😆其他配料選擇都大大話話有幾十款,海鮮有沙巴蜆同埋三文魚鰭,兩個都好鮮甜😍👍🏻打邊爐最重要梗係個煲,即係湯底!我叫咗鴛鴦鍋包括有秘製麻辣鍋同埋滋補豬筒骨鍋😍麻辣鍋我揀咗小辣唔算好辣,但係好香香料味,另外豬
尖沙咀The One對面,MTR出口行3分鐘就到👍🏻😌
打邊爐最重要梗係個煲,即係湯底!我叫咗鴛鴦鍋包括有秘製麻辣鍋同埋滋補豬筒骨鍋😍麻辣鍋我揀咗小辣唔算好辣,但係好香香料味,另外豬筒骨湯底都幾鮮甜,用嚟碌蔬菜一流🥳
餐境環境乾淨,服務唔錯,上菜收碟速度快我鍾意❤️‍🔥❤️‍🔥完全冇漏單既情況tim😆
2022-09-05