有长梳化平躺位,有间板卡位,想平日收工Chill下,叹杯高质𝐶𝑜𝑐𝑘𝑡𝑎𝑖𝑙𝑠配𝑆ℎ𝑖𝑠ℎ𝑎,仲有星期三限定𝑳𝒊𝒗𝒆 𝑴𝒖𝒔𝒊𝒄 & 和𝑫𝑱演出私心推介,一定要ʙᴏᴏᴋᴍᴀʀᴋ!⃝环境坐到有间板嘅卡位( ´▽` )ノ 加上我特登星期三嚟,𝐿𝑖𝑣𝑒 𝑀𝑢𝑠𝑖𝑐 大约𝟐𝟏:𝟑𝟎开始,主要唱柔和懒洋洋ꜰᴇᴇʟ嘅歌,同Bᴀʀ ᴀɴᴅ Lᴏᴜɴɢᴇ 嘅氛围衬到绝,当晚都Fᴜʟʟ Hᴏᴜsᴇ,真系超私心推介(☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞餐牌 𝚄𝚓𝚒 𝙼𝚊𝚝𝚌𝚑𝚊 𝙰𝚖𝚖𝚘 $𝟷𝟸𝟾𝑈𝑗𝑖 𝑀𝑎𝑡𝑐ℎ𝑎 𝐴𝑚𝑚𝑜 用Vᴀɴɪʟʟᴀ Vᴏᴅᴋᴀ, Jᴀᴘᴀɴᴇsᴇ Mᴀᴛᴄʜᴀ, Pᴀssɪᴏɴ Fʀᴜɪᴛ, Eʟᴅᴇʀꜰʟᴏᴡᴇʀ,面层有泡沫令口感更好,饮落去真系好似饮紧抹茶咁(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 带微甜感,但尾韵又有酒香,呢杯女仔一定钟意 !̆̈ 𝙾𝚏𝚏 𝙼𝚎𝚗𝚞 𝚂𝚒𝚐𝚗𝚊𝚝𝚞𝚛𝚎 𝙲𝚘𝚌𝚔𝚝𝚊𝚒𝚕𝚜 $𝟷𝟸𝟾 上网见个个都饮黄帝内经,原来系限定ᴍᴇɴᴜ,依家已经无咗,但呢到可以客制化鸡尾酒,店员指可以做另一款以菊花茶为ʙᴀsᴇ嘅版本,一于试试。同样用中式茶杯,劲清彻,骤眼睇真系会以为系茶,饮落酒精度比Mᴀᴛᴄʜᴀ

餐牌

𝚄𝚓𝚒 𝙼𝚊𝚝𝚌𝚑𝚊 𝙰𝚖𝚖𝚘 $𝟷𝟸𝟾
𝚄𝚓𝚒 𝙼𝚊𝚝𝚌𝚑𝚊 𝙰𝚖𝚖𝚘

𝙾𝚏𝚏 𝙼𝚎𝚗𝚞 𝚂𝚒𝚐𝚗𝚊𝚝𝚞𝚛𝚎 𝙲𝚘𝚌𝚔𝚝𝚊𝚒𝚕𝚜
上网见个个都饮黄帝内经,原来系限定ᴍᴇɴᴜ,依家已经无咗,但呢到可以客制化鸡尾酒,店员指可以做另一款以菊花茶为ʙᴀsᴇ嘅版本,一于试试。同样用中式茶杯,劲清彻,骤眼睇真系会以为系茶,饮落酒精度比Mᴀᴛᴄʜᴀ高,但花香同时能兼顾,所以都同样易入口。我钟意呢到嘅Cᴏᴄᴋᴛᴀɪʟs因为唔似坊间大部分Bar偏重Sʏʀᴜᴘ较甜,呢到比较清新!⃞
𝚄𝚓𝚒 𝙼𝚊𝚝𝚌𝚑𝚊 𝙰𝚖𝚖𝚘
𝙾𝚏𝚏 𝙼𝚎𝚗𝚞 𝚂𝚒𝚐𝚗𝚊𝚝𝚞𝚛𝚎 𝙲𝚘𝚌𝚔𝚝𝚊𝚒𝚕𝚜