2022-09-08 4258 浏览
唔会有花巧嘅菜式,唔会有华丽嘅装修、菜式不多,但系每道菜式稳打稳扎,呢个就系中华出入口商会 、简称「中出会所」潮家宴、尽量做到私房菜形式,要不然想食的菜式即叫或者没有潮州翅味道到位、足料好味二访品尝驰名胡椒猪肚汤,$88,CP高,味道浓郁、解酒神器卤水拼盘:个人最钟意功夫鹅颈,走骨,切到一片片,个人最喜爱的部份,鹅香、比鹅片更软滑,不会柴。用上新鲜鹅肠,不是每间能够提供 ,卤水胆味道适中略带鲜味金不换薄壳🉐️,粒粒肥美,时令必点咸蛋黄鱼皮:万分邪恶,但好味鱼蛋虽然自制但普普通通不过不失萝卜灌浆一流龙虾冻食 : 足料,对于一些重口味的朋友未必是他杯茶,因为太过清淡方鱼焗鸡:新鲜鸡,好食但不是必点爆鳝球: 肥美,👍侍应姐姐一见到你入嚟就会好殷勤同你讲不如饮番杯乜乜特饮润喉润肺,忍唔住问佢几钱杯啊,佢话得啦,比呢个感觉好似请你饮咁,之后就中伏了,所以初嚟报到嘅朋友希望都留意呢一点,佢哋关门时间如同球证一样,10分准时,如果要叹酒嘅朋友建议早啲去,总体价钱都算公道,可惜菜式款数不多
潮州翅味道到位、足料好味

二访品尝驰名胡椒猪肚汤,$88,CP高,味道浓郁、解酒神器

金不换薄壳🉐️,粒粒肥美,时令必点

咸蛋黄鱼皮:万分邪恶,但好味

鱼蛋虽然自制但普普通通不过不失

萝卜灌浆一流

方鱼焗鸡:新鲜鸡,好食但不是必点

爆鳝球: 肥美,👍