31/12/2009其實之前食過一次覺得都幾好食唔錯既~但係今次食真係好差LAW佢吾止D食物水準愈來愈差,服務真係差到爆∼要收人加一吾該檢討下D服務質素sin我一行四人去羅位,禁o岩又友一對情侶去羅位,個staff指住對情侶個面“你兩位呢邊,跟住指住我個面話"你四位,執緊枱轉頭可以入“邊有人指住個人客同人客講野架?佢既推介~蒜香牛柳黑松露菌軟飯之前真係好食既有淡香既黑松露味仲好creamy哇∼今次再食我地叫左3個蒜香牛柳黑松露菌軟飯一個XX帶子軟飯3個蒜香牛柳黑松露菌軟飯有兩個D牛係全熟一個切開仲係紅卜卜,D飯似炒飯上面加兩滴忌簾,多個意大利軟飯LAW,又無落洋蔥粒,乾珍珍仲要一D黑松露香味都無∼可以話一D味道都無,佢真係收番埋個推介LA禁既味道禁既服務質素收禁既價$真係真係令人唔想再光顧LAW~希望佢會留意下改善下la~如果吾係遲早摺得∼

31/12/2009
其實之前食過一次覺得都幾好食唔錯既~
但係今次食真係好差LAW
邊有人指住個人客同人客講野架?

佢既推介~蒜香牛柳黑松露菌軟飯之前真係好食既
有淡香既黑松露味仲好creamy