2020-01-24 1211 浏览
呢间边炉既牛肉好高质! 餐厅入面有好多图话你知呢块拥有一个奇怪名既牛肉系属于牛既边到🐂, 而且上菜连单上, 大家唔洗再饱受食完都唔知系咩/想再嗌但叫唔出名既痛苦~ 用平板电脑点餐仲有埋图添👐🏻<汤底>一个沙嗲: 非常浓郁, 开始个阵好少汤, 滚起已经变左沙嗲酱, 加水之后味道依加系咁浓~一个牛肉汤: 入面有几旧仔牛肋肉煲到腍哂, 汤底都几香, 用佢碌完牛再浸佢个秘制牛汁好正🤤👐🏻<滑尾龙>出场即刻介绍本场MVP, 牛如其名真系好滑🤤比起一田买既滑牛再要滑啲! 蛋汁唔知有冇对牛既滑度起作用总之我将佢倒埋落个牛肉汤到食埋啲蛋花🍳<牛舌>第二位! 👅牛脷eater表示呢个牛脷很可以! 😋 口感好正,都因为佢大块薄片碌一碌食得, 唔会韧之余直头系好爽口既🗣<牛朴肉>牛朴肉系我心目中既第三位, 第一次食佢不禁问左下"呢碟系咩"🤨牛肉味正之外肉质好嫩, 真系睇佢唔出, 明明系最普通既肉片样...<安格斯横隔肌>正常发挥既安格斯, 牛味出色! 不过由于滑尾龙太掂掂, 安格斯冇五星🌝<?>真系唔记得佢系咩,
沙嗲&牛肉汤底

<牛朴肉>

安格斯横隔肌

<安格斯横隔肌>

<?>
真系唔记得佢系咩, 但同安格斯一样都好味!
怀疑呢间野冇唔好食既牛😅

响铃

<响铃>
好似少漏气...推荐浸沙嗲汤, 好惹味~

墨鱼滑

<墨鱼滑>
正常发挥弹牙既墨鱼滑🦑, 其实仲叫左虾滑既不过冇影到, 虾滑冇墨鱼滑咁弹牙而且冇咩鲜味, 二拣一我会拣墨鱼滑⭕️

最后滑尾龙&牛舌&牛朴肉都有take two, 大家真系可以try try佢🖐🏻

沙嗲&牛肉汤底
滑尾龙