2021-04-20
一日兩餐都食佢地係咩玩法?我都唔知呀😂😂😂但真係好食既😋講緊既係沙田石門間💛Here We Are 潯💛見到佢地出咗個酸菜魚,超想食呀,咁啱約咗人交收,就順便訂埋酸菜魚外賣,等夜晚食,佢地個fb cs 超好,有禮貌,知我返屋企會再煮熱先食,就話幫我將粉絲另外裝開👍🏻👍🏻👍🏻去拎果時,又順便食埋lunch😂🍲煙三文魚蒜香忌廉燴飯,呢個真心正$58有湯/沙律,仲包埋飲品,抵到爆,最緊要係好食麻🤤🐷慢煮豬鞍扒配薯條都唔錯,個汁唔知係咩汁呢,好好味喎😋夜晚返到屋企,煮返熱個酸菜魚,同埋我家最愛既墨魚汁香腸個酸菜魚真係堅正,好好食,湯又濃郁,啲粉絲索哂啲湯...攪唔掂,我女不停食🤤🤤🤤墨魚汁香腸就唔洗多介紹啦,話明至愛,梗係好食啦🤣過咗幾日,同屋企人一齊又再食過😂,酸菜魚訂咗一個少辣同一個加辣,今次加多個紐倫堡蛇餅腸,屋企人話好好味😋佢地仲堅持緊唔開晚市㗎💪🏻午餐亦只係到3pm,所以去既朋友仔要留意返時間💛酸菜魚只限外賣,記住要預早少少訂#沙田 #石門 #京瑞廣場#潯 #HereWeAre#西餐 #酸菜魚
我都唔知呀😂😂😂但真係好食既😋
講緊既係沙田石門間💛Here We Are 潯💛
去拎果時,又順便食埋lunch😂
🍲煙三文魚蒜香忌廉燴飯,呢個真心正
$58有湯/沙律,仲包埋飲品,抵到爆,最緊要係好食麻🤤
🐷慢煮豬鞍扒配薯條都唔錯,個汁唔知係咩汁呢,好好味喎😋
夜晚返到屋企,煮返熱個酸菜魚,同埋我家最愛既墨魚汁香腸
墨魚汁香腸就唔洗多介紹啦,話明至愛,梗係好食啦🤣
酸菜魚只限外賣,記住要預早少少訂
#沙田 #石門 #京瑞廣場
#潯 #HereWeAre