2020-03-11
石門小店尋寶之Here We Are一期商場一樓的西餐小店,店內佈置精緻簡約,窗邊的高桌適合朋友傾計散心,設置很有格調。今日收工後來吃個晚餐和飲下野放鬆下,晚上商場人流比之前少左好多。有我最愛既ALL DAY BREAKFAST同埋咖啡,見到好吸引呢店內的環境都幾舒服,可以坐窗邊的位,比較RELAX及隨意~好多唔同的選擇之中,今晚我地選了ALL DAY BREAKFAST 同日式胡麻醬醬徳國豬肉腸意粉,仲有蕃茄忌簾湯呢~個湯好真材實料,有濃的蕃茄同薯仔味~登登,我的ALL DAY BREAKFAST$98 到了~~~好豐富呀~~~最愛脆薯餅,因為真係好耐冇食了~值得一提既係呢個炒蛋真係好香,個牛奶味好濃,入口就食到了~超滑!!!日式胡麻醬醬徳國豬肉腸意粉 $68,呢個味甜甜的好特別,個汁唔係一般普通的汁,調得幾獨特!份量真係都好多下,食到好飽呢~!!!!來到CAFE一定要飲咖啡,呢個CARAMEL Macchiato $30 acchiato $30 個花拉得都唔錯,味道如果再多D咖啡味仲會好D~家下好多人都唔出來食飯,小店都一定好難捱,希望多D人可以快D出來食野, 支持本土經濟LA
店內的環境都幾舒服,可以坐窗邊的位,比較RELAX及隨意~
All day breakfast
日式胡麻醬醬徳國豬肉腸意粉
份量真係都好多下,食到好飽呢~!!!!
焦糖咖啡