最近ig成日比呢间自家饺子洗版,见到好多人推佢地既手撕鸡米线/饭同埋东坡肉🤤今次黎试绝对冇失望!同埋除左野食大份好食之外,个姐姐都超nice!见到佢同啲熟客有倾有讲,仲可以同姐姐讲要多菜脯多汁多饭!绝对唔惊食唔饱。我嗌野食既时候姐姐仲问我有冇食过,我话冇,姐姐仲话,等我比多啲你!比你试下!然后姐姐就装得劲满比我😋我觉得呢间绝对值得再食!无论系野食定系人情味,都系令人值得回首既😊1️⃣手撕鸡米线($40)(卤水蛋+$5) 手撕鸡真系多到痴线!铺满晒成个面!然后捞晒成个面,都仲系啖啖都有,食到最后仲有好多~劲正~配上佢地既秘制辣汁、辣椒油、菜脯、芽菜,啖啖都好惹味好正!特别钟意佢既多菜脯🤤酸酸地又够爽脆,同个辣辣手撕鸡米线一齐食真系好正!佢真系又平又抵食🔥另外加左只卤蛋,都几入味。
1️⃣手撕鸡米线($40)(卤水蛋+$5)