2022-03-31
📌 福岡漢堡扒📍 尖沙嘴 Tsim Sha Tsui 今日黎到尖沙嘴覓食🥰 經過一間藍色裝修嘅漢堡扒餐廳🍴 從未試過自己燒漢堡扒所以入去食下🤩 今次就揀左二人套餐☺️💖-🐮 菠蘿煙肉和牛漢堡扒(中)🐮 芝士蛋蒜和牛漢堡扒(中)✨ 芝士泡豚飯🥤蜂蜜柚子茶🥤百香果特飲Version 4.情侶套餐$348💰- ❥ ❥ 漢堡扒 (菠蘿煙肉/ 芝士蛋蒜)採用100%澳洲和牛💕 石燒保持左肉汁✨一個漢堡球下面有半熟嘅蛋液🍳 加上芝士融合埋一齊😋 配埋軟熟嘅牛肉真係一流🤩 食法就係用一個剷切開少少和牛 然後擺係石板上面自己燒🔥 好食又好玩!!!🥰 味道唔同係蛋個邊🍳 個人鍾意菠蘿煙肉多啲🍍 芝士蛋蒜就有比較多蒜味😋❥ ❥ 芝士泡豚飯值得一讚 份量十足!!👍🏻 軟糯香甜嘅白米上面鋪滿泡菜豚肉🤩 仲有拉絲芝士😍 超邪惡~😚 食完漢堡扒再食呢個真係夠曬飽肚🤣 ❥ ❥ 百香果特飲個漸變色真係好leng🤍💛🧡 入面加左百香果, 蜜糖等等🤩 mix埋一齊真係好飲! 不過如果甜度低少少 多返少少百香果本身嘅酸味會更好☺️ 食完漢堡扒覺得少少油 飲返呢個即刻好爽🤩-#石燒漢堡扒 #漢堡扒 #福岡漢堡扒 #尖沙嘴美食
📌 福岡漢堡扒
📍 尖沙嘴 Tsim Sha Tsui
🐮 菠蘿煙肉和牛漢堡扒(中)
🐮 芝士蛋蒜和牛漢堡扒(中)
✨ 芝士泡豚飯
🥤蜂蜜柚子茶
🥤百香果特飲
Version 4.情侶套餐$348💰
❥ ❥ 漢堡扒 (菠蘿煙肉/ 芝士蛋蒜)
❥ ❥ 芝士泡豚飯
❥ ❥ 百香果特飲
#石燒漢堡扒 #漢堡扒 #福岡漢堡扒 #尖沙嘴美食 #尖沙嘴 #tst #tsimshatsuifood #tsimshatsui #meat