2025-03-28 124 浏览
為左慶祝假期日子,朋友仔帶我去咗銅鑼灣一間餐廳食飯。🎉❣️現場環境富有情調,音響出色,一面睇音樂劇表演,一面享受美食!❣️🎉🌱🙂🌟👐餐廳裝修華麗,設有專業音響大舞台。轉換不同場景投影,打卡一流!「重遇音樂」迷你音樂劇以「追夢」為題,🍭有位音樂小精靈🃏會穿橕於不同時空角落!用不同音樂演譯喚醒那位青年追夢!🌈💘「那些被遣忘的夢境,正在呼喚你回家!」🥇以歌劇形式表達,現場彈琴🎹、小提琴🎻及結他🎸表演,相當精彩,喜歡音樂朋友唔好錯過!食物方面也賣相很精緻👐!餐酒、前菜、主菜及甜品!🌈沙樂美腸煙肉沙律前菜有驚喜!沙樂美腸入味,沙律清新可口!🌈松露野菌湯濃郁味道,令人回味!🌈蝦湯燴米粉配烤比目魚柳魚柳入口嫩滑,配上鮮美蝦湯,米粉又有口感!🌈烤舞茸菇.青醬森林野菌燴意大利粉賣相吸引!意粉爽口,菇菌鮮甜,好食到停唔到口!🌈三重朱古力慕絲蛋糕朱古力味道濃郁!配上鬆軟蛋糕,口感豐富,好多人都好鍾意!
為左慶祝假期日子,朋友仔帶我去咗銅鑼灣一間餐廳食飯。

食物方面也賣相很精緻👐!餐酒、前菜、主菜及甜品
🌈沙樂美腸煙肉沙律
前菜有驚喜!沙樂美腸入味,沙律清新可口!
🌈松露野菌湯
濃郁味道,令人回味!
🌈蝦湯燴米粉配烤比目魚柳
魚柳入口嫩滑,配上鮮美蝦湯,米粉又有口感!
🌈烤舞茸菇.青醬森林野菌燴意大利粉
賣相吸引!意粉爽口,菇菌鮮甜,好食到停唔到口!
🌈三重朱古力慕絲蛋糕
朱古力味道濃郁!配上鬆軟蛋糕,口感豐富,好多人都好鍾意!