依加戲院冇得食爆谷,趁開場之前去咗戲院對落一層嘅辦館醫醫個肚~ 同朋友各點咗一個黑松露油芝士吐司同火腿溫泉蛋芝士吐司🍞 黑松露油香到不得了😆配埋芝士本身擔心會太鹹結果味道啱啱好👍🏻👍🏻芝士味道濃郁之餘仲好厚身,真係好邪惡 😋 火腿同溫泉蛋嘅配搭都好夾,溫泉蛋流心同脆脆地嘅火腿絲一齊食真係令我一試難忘🤤 尤其再配埋層厚厚芝士🤩🤩 重點推介佢個多士因為焗得好脆,外焦內嫩嘅多士真係好難得😋 而且多士味冇因為芝士濃郁而掩蓋咗,一上檯嗰陣直程聞到麵包香呢!💕值得一讚係叫食物同飲品係可以即時享有$10折扣,真係好抵😆 所以同朋友就再各點一杯焦糖咖啡☕️同巨峰提子梳打🍇好有趣嘅位係咖啡拉花係可以自選menu嘅字/甚至send張圖畀店員拉花都得! 不過因為個陣我地要就嚟要睇戲所以就冇特登揀lu🤣 我本身好鐘意飲咖啡不過冇諗過焦糖味可以咁突出,所以幾甜,啱曬我依個重甜患者😍而巨峰提子梳打睇落細細杯咁,但份量都啱啱好!🤩最後嘅甜品我地揀咗蘋果生芝士蛋糕🍰蛋糕唔會太甜而且入面仲有一粒粒嘅蘋果肉🍎以下午茶嚟講價錢同份量都差唔多呢!👍🏻地址:尖沙咀彌敦道100號The ONE 5樓Kiosk 5A號舖
同朋友各點咗一個黑松露油芝士吐司同火腿溫泉蛋芝士吐司🍞
黑松露油芝士吐司
芝士味道濃郁之餘仲好厚身,真係好邪惡 😋
火腿溫泉蛋芝士吐司
重點推介佢個多士因為焗得好脆,外焦內嫩嘅多士真係好難得😋
值得一讚係叫食物同飲品係可以即時享有$10折扣,真係好抵😆
所以同朋友就再各點一杯焦糖咖啡☕️同巨峰提子梳打🍇
而巨峰提子梳打睇落細細杯咁,但份量都啱啱好!🤩
最後嘅甜品我地揀咗蘋果生芝士蛋糕🍰
蛋糕唔會太甜而且入面仲有一粒粒嘅蘋果肉🍎