2021-12-16
今日嚟到一間好有氣氛嘅餐廳,好似去咗日本咁上緊嗰條樓梯嘅時候已經忍唔住影咗好多相。食物選擇豐富,而且優惠多多。本月推薦菜式可享半價,有鮑魚六點刺身、象拔蚌刺身。我地揀左日本南瓜芝士龍蝦二食🦞呢個菜式係焗+兩湯,湯嘅南瓜味好重,香濃可口,幾好飲。佢隻焗龍蝦真係好美味,芝士同埋蟹子鋪滿左隻龍蝦,龍蝦肉好彈牙,一定要趁熱食啊不過食之前都真係要影相,因為擺盤實在太靚啦另外,仲有和牛升級優惠,我地揀左A4和牛海膽卷,和牛自動升級左去A5 。餐廳每個月都會有空運,包括海膽,所以海膽特別鮮甜可口,入口即化,夠creamy 我覺得和牛海膽卷係好有層次,牛肉好惹味,成個搭配都有心思,好味😋黑松露大拖羅蓉卷都好正,鮮味十足又貴氣我地仲叫左:燒三文魚頭燒得好香,食落好肥美。肉都幾多,good 嘢飲就有:蜜桃烏龍熊茶超級吸睛🥰😍好得意嘅熊仔冰,成杯嘢飲唔會太甜,又解渴,茶味香濃北海道士多啤梨牛乳乳酸酸酸甜甜,賣相都唔錯。仲食到啲士多啤梨粒粒呢間餐廳真係優惠多多,因為我哋嗌左兩杯嘢飲,所以就有一隻好可愛嘅熊仔同我一齊食飯啦,瘋狂打卡,正😙而家清酒買一送一優惠,快啲嚟幫襯啦
本月推薦菜式可享半價,有鮑魚六點刺身、象拔蚌刺身。
不過食之前都真係要影相,因為擺盤實在太靚啦
黑松露大拖羅蓉卷都好正,鮮味十足又貴氣
我地仲叫左:
燒三文魚頭
燒得好香,食落好肥美。肉都幾多,good
嘢飲就有:
蜜桃烏龍熊茶
北海道士多啤梨牛乳乳酸
酸酸甜甜,賣相都唔錯。仲食到啲士多啤梨粒粒
而家清酒買一送一優惠,快啲嚟幫襯啦