2024-05-16 212 浏览
睇過周星馳《食神》都唔會陌生呢度嘅老闆—戴龍師傅!如果真係唔認得,建議你要返太多次食神😏霸王別姬湯 — 古法秘製,真材實料,超多餸!所以真係個湯又濃又香又好飲!我飲左好多碗!!特醬燒乳鴿,你睇啲油光光澤都知係好味🤤仲要都幾大隻,好多肉食,真係好正!乞兒雞 — 要預先訂,戴龍師傅親自為你解釋呢度菜嘅由來,整法,啲泥係咩泥,該品嚐嘅角度,淨係呢一段都值回票價!其他小菜都一樣好食,建議人多過嚟可以叫多啲餸,因為呢度嘅份量都大大碟,一定食唔晒 。戴龍師傅亦非常好客,只要你肯敢問,佢一定會答你,佢係非常熱愛煮嘢食,食嘢,你同佢傾菜式啊,傾以前拍戲嘅事,佢都好樂意同你坐低傾偈,我感到呢餐飯係好有味道,遠遠超乎過價值。