2021-07-18 2398 浏览
呢度除左食物之外, 啤酒都系呢度必叫既🍻 装修简约, 但系墙上既两个霓虹灯牌足以提升晒成间餐厅既气氛, 再加埋玻璃痴住既两条龙, 足以吸引大家既眼球👀 呢度既食物选择唔算多, 会定期有唔同既Daily Special 俾大家选择💁🏾‍♀️沙姜风味脆香鸡翼🐓($88)身为小食部分既佢我觉得算系对得住个价钱, 一黎份量比我想像中多, 有大概12枝单骨 🦴 味道就唔算太突出, 纯粹系普通既炸鸡翼, 都够外脆内juicy 💦24小时慢煮伊比利亚叉烧饭🐷($178)呢个饭我觉得绝对系必叫, 因为俾佢啲配料同埋用既猪吸引左😍 除左真材实料之外, 连吸道都好有惊喜😋 首先慢煮半肥瘦既叉烧整得超入味同埋腍身, 叉烧自身既油份令到肉质变得juicy🤤 另外配酸酸地既红洋葱渍同埋香葱猪油捞饭, 所有野配搭相当地夹🧅 仲有一只煎到少少流心既太阳蛋, 简直系完美🍳 基本上每枱都会见到呢个饭, 🉑见佢既吸引程度有几高📈香煎羊架🐃($280)我地去既呢晚就有两款鱼, 牛扒同埋羊架选择, 太耐冇食羊, 有啲想念羊肉既膻味😜 羊有三个份量可以拣, 我地两个人拣左最细份既280g🧭 羊肉偏肥, 所以食落就有满满既油脂,

沙姜风味脆香鸡翼🐓($88)

24小时慢煮伊比利亚叉烧饭🐷($178)

香煎羊架🐃($280)
我地去既呢晚就有两款鱼, 牛扒同埋羊架选择, 太耐冇食羊, 有啲想念羊肉既膻味😜 羊有三个份量可以拣, 我地两个人拣左最细份既280g🧭 羊肉偏肥, 所以食落就有满满既油脂, 完全唔干, 羊肉果种膻味真系正到爆😍 另外仲配左烤过既薯仔, 配埋啲超甜既粟米粒好好味🌽 无论系羊定薯仔都劲好食

最后要介绍返呢度既特制啤酒🍻 有大概8款口味可以拣, 每款既味道同酒精浓度都唔同, 完全迎合到唔同人既口味👍🏽 我地叫左一杯甜甜地, 超易入口既西洋菜蜜口味同埋有原始啤酒又唔会苦涩既海洋🌊 连平日唔太饮啤酒既我都觉得几易入口

呢度既食物除左睇得又食得, 又有个霸气打卡位, 绝对值得一访😌 因为基本上系座无虚席, 所以长气啲都要提醒大家去前记得卜位呀🔔 因为多人, 所以环境有啲嘈, 唔太适合倾计😂 不过同朋友黎食下野饮下酒都几有feel既
2021-07-17
  • 24小时慢煮伊比利亚叉烧,配煎日本太阳蛋,红洋葱渍,香喷喷香葱猪油捞饭
  • 香煎羊架