今晚去观塘海滨汇Mano食饭🍽 约咗老公date night💕喺观塘海滨海旁隔离呢一间几出名嘅西餐厅食饭 🍷晚市真系坐满人 呢度装修我好钟意 灯有少少暗💡 有一种高级感觉 🍽呢度最啱happy hour🍷或者食晚餐 呢度室内装修令人感觉有种奢侈feel 但系又好放松🥰好钟意呢度服务亦都好好呀 落单上菜都好快🍳今晚食咗个 卡邦尼薄饼🍕上面有鹌鹑蛋🥚🍳 芝士🧀 烟肉🥓等等 好creamy crust好烟韧 热辣辣 手工pizza 🍼烟烟韧韧咁 上面再加一层芝士粉 真系好creamy 好好食 🩷系我心水推介 喺边好chewy 真心推介呢度嘅pizza🍕都几出名好好咬口 非常之好食 系心水推介我老公就最钟意Carbonara 意粉 🍝spaghetti carbonara 🍝真系好creamy 好多烟肉🥓🧀同芝士 味好夹个 好出 非常好食呢度亦都有我最爱嘅甜品Tiramisu🍮整得好好 做法好正宗上面审一层朱古力粉 好好味 作为呢个晚餐嘅总结 红酒点咗一杯Malbec🍷好woody🪵木质嘅aftertaste 啱晒 一路食嘢一路饮酒 非常之有情调呢间餐厅我好满意🌃 装修好靓 嘢食又好食 唔算

好钟意呢度服务亦都好好呀 落单上菜都好快🍳

呢度亦都有我最爱嘅甜品Tiramisu🍮整得好好
做法好正宗上面审一层朱古力粉 好好味

作为呢个晚餐嘅总结
红酒点咗一杯Malbec🍷

呢间餐厅我好满意🌃 装修好靓 嘢食又好食 唔算好贵 菜式精美又好食🥰 好想再嚟💕
  • Tiramisu
  • 卡邦尼薄饼