2024-04-21 204 浏览
网上劲多人推 劲多foodie大赞朋友生日就book左枱试下 request左甜品写happy birthday 但系无做到 唔紧要 因为呢啲唔系必须既service 纯粹提醒大家庆生日 呢间唔会系你既选择 😊讲返食物质素 dinner分3个价钱 我地嗌左1set ~ $6xx and 1 set ~ $3xx 🥢首先 个炉劲细 仲劲过块牛 仲要劲浅 落左寿喜烧汁 基本上劲易㶶 😖和牛完全唔系和牛质素 望落唔差 但食落真系唔知食紧咩 😂 正常好似系食晒啲牛先一次过煮菜 但我地食左一半牛 店员就帮我地落菜煮 个pan劲浅 煮菜好易㶶 😨总结系牛同菜都劲普通 但加埋野饮加埋一都$14xx(2人) 埋单 食物质素完全对唔住呢个价钱 🙅‍♀️唔争在讲埋野饮 我嗌左杯梅酒soda都正常 我朋友嗌左杯提子味既酒(唔知叫咩名因为系店员推荐 我地就say yes) 饮系加糖浆 饮落去甜味还甜味 酒味还酒味总结系 自己做foodie都唔会推介呢间嚟呃like 😂😂😂
网上劲多人推 劲多foodie大赞

和牛完全唔系和牛质素 望落唔差 但食落真系唔知食紧咩 😂