每個月仲有幾餐食到佢視乎情況,講緊當然系火鍋啦,真係食極都唔會厭夠曬多元化口味,就今次去左呢度開飯,地點夠方便之餘又食得滋味咁先有驚喜,點左呢度海鮮火鍋套餐,已包括多款美食享用,系食火鍋之前梗系先食番個人氣招牌麻辣雞煲品嚐一下,辣度可以自己選擇,先將雞煲反覆煎兩三次就可以食得,記得食之前可以落埋香脆油炸條粒就咁食又得脆卜卜,主角招牌雞煲味道確實一流吸收左麻辣嘅香味,又可以食到啖啖香滑雞肉之餘,真係會越食越惹味最啱食番碗白飯咁就最正,而且雞煲仲可以任食一定滿足到大家食慾,我地都唔執輸食多一輪麻辣雞煲先,眨眼又到火鍋時間,火鍋配料亦逐一出場,先有生猛海鮮拼盤同本地手切牛頸脊,用料十足夠曬豐富,連同其他配料一同品嚐,識食就梗系先食海鮮,龍蝦、鮑魚、元貝、生蠔等,食啖啖鮮嫩嘅肉滿口鮮甜肉汁正,再來食番件肥美手切牛頸脊咁至完美,又繼續品嚐其他美食食得過癮又滿足,原來每逢晚上9:30後仲有個超值優惠套餐,又方便一班宵夜一族人士慢慢享用,最後唔少得食埋個烏冬吸收左湯汁鮮味食落特別滿足一番