2021-03-15
何蘭正❤️搬左新店既何蘭正~都仲係好L正,好中意佢地霞紅燈設計,好有feel, 現場睇好多唔同group 既人,例如係一家大細,閏蜜,情侣都有,果然係老少咸宜,佢地食物同飲品種類都幾得意,氣氛夠好,最緊要係唔收加一服務費但有好好既服務~因為太多相想post 所以今次無post到menu🙊💡不設加一服務費💕法式幼滑薯蓉|松葉蟹肉|雞油花鵰$68"超級推薦呢個 超驚喜 其實點餐前店員有推介但話份量可能偏細 不過我覺得唔算少""蟹肉夠多 連埋creamy既薯蓉食 應該有落芝士調味 超香口 每一啖都係幸福的感覺"💕黃金脆炸雞|甜辣雞醬$78"炸物都幾出色 無骨脆炸雞食得超方便 調味剛好 炸得外脆內軟 入面既雞肉仲係juicy嫁~"💕何蘭正斑尼迪蛋|伊比利亞叉燒|菠蘿|溏心蛋|開邊長棍麵包$158"新奇得意既Fusion菜 溏心蛋入面半熟嘅蛋漿 加埋佢地自家製醬汁 再配以肥美的叉燒同菠蘿 夾埋麵包食 超豐富"💕香脆軟殼蟹|異國風情酸辣牛油果蓉|太陽蛋|拖鞋麵包$108"軟殼蟹香脆 牛油果蓉落得超重手超多 基本上食落唔會覺得好齋 同樣係大件夾抵食之選"💕雲尼拿棕樹糖冰咖啡$58"呢杯基本上係黎何蘭正
💡不設加一服務費
💕法式幼滑薯蓉|松葉蟹肉|雞油花鵰
💕黃金脆炸雞|甜辣雞醬
💕何蘭正斑尼迪蛋|伊比利亞叉燒|菠蘿|溏心蛋|開邊長棍麵包
💕香脆軟殼蟹|異國風情酸辣牛油果蓉|太陽蛋|拖鞋麵包
💕雲尼拿棕樹糖冰咖啡
"呢杯基本上係黎何蘭正唔會錯過既飲品 經過每枱幾乎都有點一杯 店員會即場倒入奶 冰係由咖啡做 所以飲到尾可能先會再出咖啡味"
💕CAPPUCCINO
"正常發揮啦 拉花都幾靚"